Menu Zavřeno

JDT 2024

Letošní lyžařský tábor se konal v Jizerských horách. Ubytovaní jsme byli v Tanvaldu a lyžovali jsme primárně ve skiareálu Černá Říčka.

Lyžování letos velmi ovlivnilo počasí, v neděli bylo hezky, ale od pondělí do čtvrtka pršelo a teploty byly spíš jarní než zimní. Ale ani to nás od lyžování neodradilo.

Děti zvládli také každoroční závody ve slalomu, tentokrát ve dvou skupinách – lyžaři a snowboardisté. Závody na lyžích vyhrála Belka, na snowboardu Opička.

V pátek jsme se přesunuli do skiareálu Rokytnice nad Jizerou, kde si děti užily dlouhé sjezdovky, i když kvalita sněhu odpovídala podmínkám jarní oblevy.

Jako každý rok, i letos jsme hodnotili největší dosažený pokrok na snowboardu a na lyžích. Největšího pokroku na lyžích dosáhl Skřítek a největšího pokroku na snowboardu Kiwi. Celkové táborové bodování vyhrál Skřítek.

Součástí tábora byl také doprovodný program – hry, challenge, soutěže, otužovací rozcvičky a otužilec. Chybět nesměl ani relax ve vířivce a sauně.

Ve čtvrtek jsme si užili odpočinkový den v Liberci, navštívili jsme IQLandii, aquapark, bowling a lasergame.

Tábor se i přes ne úplně ideální počasí a sněhové podmínky vydařil skvěle. Užili jsme si spoustu zábavy a naučili jsme se opět něco nového na lyžích i snowboardu.

Galerii z tábora naleznete zde

Akce se konala za podpory Města Libčice nad Vltavou